Bohuš Matuš už ví termín svatby s Lucinkou. Kdo mu půjde za svědka?

Muzikálový herec a zpěvák Bohuš Matuš (47) žije s o 30 let mladší teenagerkou Lucinkou (17).

Od prosince jsou dokonce rodina, školačka mu porodila dcerku Natálku. Jelikož se blíží Lucinčiny narozeniny a bude konečně plnoletá, dvojice chce svůj vztah uzavřít formálně. ,,Svatbu bychom chtěli 19. května, na osmnácté narozeniny Lucinky. Pevně doufám, že restrikce pominou a budeme se moci vzít. Snad to půjde. Chci, aby měla Lucinka zážitek na celý život,“ řekl Bohuš pro extra.cz.

Kromě termínu už mají vybrané i místo. ,,Budeme se brát v Krtečkově světě v Horních Měcholupech. Je to rozlehlý nádherný park, romantické místo. Majitel nám nabídl, že se nám o hostinu postará. Oběma se nám tam velmi líbí, tak jsme nadšeně souhlasili,“ těší se zpěvák. Bohuš nastínil i další detaily velkého dne. Navzdory zuřící pandemii má odvážný plán.

,,Měla by to být ta úplně nejkrásnější svatba, doufejme, že budeme moci pozvat kolem 100 hostů. Hlavně Lucinka má velkou rodinu, pozvu i pár lidí z branže, prostě své nejbližší,“ vyjádřil se. Na svatbě by měla zaznít oblíbená píseň Stín katedrál. ,,Ale nebudu ji zpívat já. Na své svatbě zpívat právě nechci. A za svědka mi snad půjde František Janeček. „Už jsem ho o to požádal,“ řekl Bohuš pro extra.cz.