Zdeněk Pohlreich si v zábavné show utahoval z kuchaře Přemka Forejta. Ostatní se přidali

Už téměř před dvěma lety se slavný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (64) obul do svého mladšího kolegy z branže, Přemka Forejta (34). Ten je známý tím, že při servírování jídel rád přidává různé přírodní prvky. Ty se však Pohlreichovi naopak moc nelíbí.

Ačkoli osobu Přemka Forejta tehdy přímo nezmínil, zkritizoval způsob servírování, který je pro Přemka právě velmi typický. „To je furt nějaký mech a někde se válejí šutry. Každý vám bude vyprávět, že to víno, o kterém víte, že to je patok, je nějaké biodynamické a skvělé,“ uvedl Zdeněk Pohlreich v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. „Jednou, dvakrát za rok zajdu někam do nóbl restaurace, ale upřímně řečeno mě ta soudobá moderní gastronomie nebaví,“ dodal jeho slova web Stars24.

V nedávno odvysílané zábavné show Máme rádi Česko opět Přemka nešetřil. Když moderátor Libor Bouček mluvil o známých olomouckých tvarůžkách, musel využít toho, že tam má jako hosta právě kuchaře. „Jsou lidi, kteří to určitě jedí,“ vyjádřil se k nim Pohlreich, který tím dal najevo, že to nepatří mezi jeho oblíbené jídlo. Pokračoval však dál, když se rozpovídal o tom, že Forejt z nich dělá něco, co nazývá „hoštickým lanýžem“. „Nechá to nějak rozpustit a pak to tam nahobluje,“ předváděl v pořadu Forejtovo kulinářské umění, čímž dohnal ostatní diváky k slzám.

„Klasická moravská vy*canost,“ dodal se smíchem Pohlreich. K dělání si legrace z Forejta se přidal i další host, Jakub Prachař. „Já si myslím, že to, že se to jí, způsobilo logicky hladomor,“ uvedl jeho slova server Prima Ženy.

Šlo jen o nevinný vtípek, nebo tím chtěl Zdeněk opět naznačit, co si o vaření Přemka Forejta myslí? A jak by na to asi reagoval on?

Zdroj: Stars24, zeny.iprima.cz