Martin Pecina: Proč lidem nechutnají bagety MasterChef?

Jestli sledujete pořad MasterChef, určitě vám neunikla výrazná osobnost Martina Peciny. Ten se netají svými mnohdy velmi kontroverzními a dramatickými názory, ale ani jej nelze přehlédnout díky netradičnímu vzhledu.

V rozhovoru pro Wave rozhlas se dozvíte mimo jiné i to, že je držitelem ocenění za nejkrásnější knihu roku, o grafickém designu přednáší i píše. Písmo nosí v podobě výrazného tetování i na svém těle.

V 16. díle pořadu MasterChef, ve kterém se odehrála všemi známá výzva: Kdo vyhraje soutěž o nejlepší bagetu, zvítězil právě Martin Pecina. Na svém Instagramu již propagoval svůj produkt a lidé se tak těšili, jak si na této MasterChef pochutnají, ovšem podle komentářů pod článkem na FB stránce MasterChef Česko se setkávají spíše se zklamáním.

Moc jsem se těšila, až ji ochutnám. Chuťově nebyla špatná, ale suchá byla dost. Nepřijde mi vůbec jako ta, kterou připravil Martin. Nálož bylin byly asi tři kousky rukoly. Nakládaná zelenina, tak ta tam byla, nastrouhaná mrkev a nevím, co ještě. Wasabi majonéza byla, ale tak tři kapky, aby se nepředali. Jsem velmi zklamaná, příště si dám raději za tu cenu čínské nudle s nějakým masem a budu z toho mít lepší pocit.

Ano. Brno Vaňkovka a maso tuhé. Wasabi omáčky pomálu. Studená.

Ostrava Karolína – hrůza. Objednali jsme si dvě a ta byla úplně něco jiného. Martinova byla navíc studená.

Vodičková ulice. Okurková bageta. Největší hnus za 150,-

Kulaťák – Dejvice. Maso tuhé. Koriandr dva lístky. Okurky na tlustá kolečka, samé zelí s cibulí. Velké zklamání.

Mě to zklamalo, nejraději bych, aby mi ji připravil Martin osobně!

Lituju toho, že jsem pospíchala a nestihla jsem ji zkontrolovat, případně reklamovat, protože to, co jsem dostala, je otřesný.

Od Martina by byla asi vynikající, ale obsluha na Zličíně ji neumí připravit. Maso šlachovité a studené. Pár soust za to stálo, ale jinak velké zklamání.

Zdá se, že zmíněná bageterie, nebo spíše její zaměstnanci, nedělají bagetě Martina Peciny dobré jméno. Nejsou všichni nespokojení, ale dost jich spokojených rozhodně není a nejspíš si nejenže žádnou Pecinovu bagetu nekoupí, ale možná zanevřou i na samotný řetězec provozoven rychlého občerstvení.

Jiní naopak nemají v oblibě samotného Martina Pecinu a jeho netradiční výroky a tak zřejmě vůbec neochutnají.

Bagetu si dám tak 1x za půl roku. Bohužel, Martina tak nemusím, že nemusím ani jeho bagetu. Člověka, který prohlásí, že nejlepší miminko je na pekáči, nepovažuji za tvora hodného jména člověk.

Držíte Martinu Pecinovi pěsti, aby zdárně pokračoval v soutěži MasterChef a vyzkoušíte jeho bagetu nebo si tuhle zkušenost raději necháte ujít?

Zdroj: Wawe Rozhlas, Facebook MasterChef, Bageterie Boulevard, redakce