Tragická zpráva: Zemřel hudebník František Nedvěd († 73)!

V neděli večer českou veřejnost zasáhly rovnou dvě tragické zprávy. Do nebe odešel legendární umělec Milan Lasica († 81), krátce nato se objevila další smutná informace. Chvíli před jedenáctou hodinou večer hudebník Vojta Nedvěd oznámil, že zemřel jeho milovaný tatínek – František Nedvěd († 73)

„S hlubokým zármutkem a těžkým srdcem oznamujeme, že nás dnes ve večerních hodinách navždy opustil náš milovaný otec František Nedvěd,“ napsal Vojta stručně na svém Facebooku.

Od minulého roku muzikant neustále bojoval se zdravotními problémy. Loni podstoupil František Nedvěd pětihodinovou operaci srdce. Koncem roku 2020 zas ve vysílání rádia prozradil, že bojuje s rakovinou. A krátce nato, jak ukončil léčbu chemoterapií, dostal koronavirus.

Když ukončil poslední sérii chemoterapií a vrátil se mu hlas, konečně si vydechl. No ne na dlouho! Legendární zpěvák se totiž nakazil koronavirem. „Lékaři zjistili, že mám covid-19, když jsem měl jít na plánované očkování,“ prozradil v květnu portálu Život v Česku.

„Přišlo mi to všechno najednou, chemoterapie, radioterapie, ozařování, bylo to něco příšerné. A teď do toho koronavirus. Postavím se, motá se mi hlava. Ráno mi je dobře, na oběd a odpoledne je to špatné, tak nevím, jestli to nezpůsobuje to, že beru léky na srdce,“ postěžoval se tehdy Nedvěd, který by v září oslavil 74. narozeniny.

Čest jeho památce!