Zamilovali jsme si ji v seriálu Beverly Hills 90210

Život Shannen Doherty visí roky na vlásku. Herečka, která byla na vrcholu své slávy v 90. letech, bojuje s vážnou nemocí. Mnoho let terapie bohužel nepřináší příliš mnoho výsledků.

Shannen Doherty jsme mohli potkat v 90. letech, kdy hrála v kultovních seriálech „Čarodějky“ a „Beverly Hills 90210“. Rychle si získala velkou slávu a sympatie fanoušků, ale po ukončení nahrávání filmu „Čarodějky“ se její kariéra výrazně zpomalila. Následující role už takovou popularitu nezískaly. V roce 2015 život na její cestě představoval novou výzvu.

Čím trpí Shannen Doherty?
Herečka poté informovala fanoušky, že dostala rakovinu prsu. Rychle zahájila chemoterapii, následovala radiační terapie a hormonální terapie. Zdraví hvězdy se bohužel nezlepšilo. Lékaři se rozhodli odstranit jedno z hereččiných prsou. V roce 2017 se rakovina dostala do remise.

Po celou dobu své nemoci informovala Doherty své fanoušky o tom, co se s ní děje, a zveřejnila dojemné příspěvky na sociálních médiích. Rakovina se bohužel vrátila v roce 2020 a je již ve stadiu IV a začaly i kostní metastázy.

V obtížných dobách Doherty podporuje její manžel Kurt Iswarienko a donedávna s ní byl i její přítel ze scény Luke Perry. Bohužel herec zemřel v roce 2019, což byla pro Shannen Doherty obrovská rána.